Velkommen til Gylling Skole & Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Helle Pedersen den 12-11-2018
    Stort tillykke til Lille Mette med 25 års jubilæum i Odder Kommune.
    -den første tid som tvillingehjælper i Hundslund og i Hundslund SFO, herefter en tid hos den daværende Østermarkens børnehave/vuggestue og de seneste 20 år hos os her i Gylling.

Det er godt gået Lille Mette og vi ser frem til 25 år mere sammen med dig.

Hanne Jensen den 03-09-2018
    Skolemælk kan bestilles via vedhæftede bilag.

Vi deltager i EU-skoleordningen - skolemælk, se evt. bilag.
    Erik Bjerrum den 05-02-2016
    Bestyrelsen henstiller til fælles sociale "spilleregler."
    Anbefalinger /forældretips fra "fri for mobberi."

I kan læse nogle konkrete anbefalinger i vedhæftede brev: