Velkommen til Gylling Skole & Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Helle Pedersen den 13-08-2018
    Kendt ansigt, nu også i børnehaven...

Jimmi er nu så langt i sin praktik, at han skal have udvidet sit timetal og han vil derfor være at finde i børnehaven om formiddagen og SFO om eftermiddagen.
    Vi glæder os til han starter i denne uge, da børnehavebørnene også er rigtig glade for Jimmi.

Erik Bjerrum den 05-02-2016
    Bestyrelsen henstiller til fælles sociale "spilleregler."
    Anbefalinger /forældretips fra "fri for mobberi."

I kan læse nogle konkrete anbefalinger i vedhæftede brev:
  • 23-08-2018
    Teammøde 2. kl. · 2A