Tekst

VORES HJEMMESIDE ER UNDER OMBYGNING. DER ER DERFOR SIDER SOM IKKE ER AJOURFØRT ELLER OPLYSNINGER, SOM DU IKKE KAN FINDE.

Velkommen til Gylling Skole & Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Helle Pedersen den 17-12-2018

Mai-Britt og Susanne er blevet certificeret DGI Dagplejer.

Det vil sige de har fået en viden og inspiration, som kan gøre hverdagen mere sjov og aktiv.
    Der vil være mere fokus på at stimulere børnene fysisk, udvikle deres kropsbevidsthed og bevægelsesglæde med det formål at skabe trivsel, sunde, glade og robuste børn.

Vores mål vil være at have mere fokus på en sjov og aktiv hverdag i dagplejen. Vi vil dele vores viden med kollegaer såvel som forældre. Arrangere fælles aktive arrangementer samt inddrage forældre i hverdagens leg og glæde.

Hanne Jensen den 03-09-2018
    Skolemælk kan bestilles via vedhæftede bilag.

Vi deltager i EU-skoleordningen - skolemælk, se evt. bilag.
    Erik Bjerrum den 05-02-2016
    Bestyrelsen henstiller til fælles sociale "spilleregler."
    Anbefalinger /forældretips fra "fri for mobberi."

I kan læse nogle konkrete anbefalinger i vedhæftede brev: