Ingen aktuelle nyheder
  • Helle Pedersen den 08-07-2016

En hilsen fra børn og forældre til personalet i børnehaven.
    Erik Bjerrum den 23-06-2016
    Fra mandag d. 27. juni til d. 5. august påbegyndes arbejdet med LAR (overflade afledning af regnvand fremfor i nedgravede rør). Der bliver derfor kørt med store maskiner gennem rundkørsel-parkeringen og på sportpladsen mod børnehaven

Det betyder:

Der må ikke parkeres i rundkørslen eller på parkeringspladserne, som ligger her.
    Indgangen fra sportspladsen til børnehaven må ikke bruges. Brug hovedindgangen til børnehaven.
    Vær opmærksom ved ophold på sportspladsen, at der kan køre store maskiner og lastbiler uden for de markerede arbejdsområder.

Hvad er en LAR-løsning:
    I år laves grundfundamentet for afledningen af vandet fra skolen over sportspladsen og ned til grunden bag boldklubcontaineren (hvor der i dag bl.a. er brombærkrat), som bliver til et rekreativt vådområde. Herefter skal renderne til regnvandet mv. hvile i ét år, så skråninger og græs mv. bliver stabilt.

Næste år færdiggøres den sjovere del af arbejdet på skolens udendørsområder, så disse områder bliver pænere og lægger op til aktiviteter for børnene i skolegården. Samtidig kobles det til afledningen mod vådområdet.
    Alt i alt en løsning der både er bedre og samtidig billigere end at grave nye rør ned i jorden.
    Hanne Jensen den 13-06-2016
    BUSKØRSEL FØRSTE SKOLEDAG DEN 8 AUGUST.
    Første skoledag kan befordringsberettigede elever køre gratis til skole, hvor kortet for skoleåret 2016/17 udleveres. Skolekortet for skoleåret 2015/16 skal medbringes og fremvises for at kunne køre gratis.
    Elever der ikke tidligere har haft skolekort skal købe billet.
    Elever hvis kort er blevet væk i sommerferien skal købe billet.
    Midttrafik.

Hanne Jensen den 03-06-2016

Skolemælk til madpakken?

Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.

Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.

Hanne Jensen den 26-02-2016
     NYT FRA SUNDHEDSPLEJEN.

Overvægtsklinikken i Odder med opstart 1. marts 2016 - + vedhæfte pdf-filen med projektets pjece