Ingen aktuelle nyheder
    Helle Pedersen den 25-08-2016
    invitation til sodavandsdiskotek fra Gylling Borgerforening
    Hanne Jensen den 12-08-2016
    Invitation fra FDF - er det noget for dig?
    Hanne Jensen den 05-08-2016
    Stoppesteder midlertidig flyttet! - fra mandag den 8 august og ca. 2 mdr. frem.
     På grund af kloakarbejde på Gylling Østergade kan skolebussen ikke komme ind til busstoppestedet ved Gylling Skole.

Der opstilles to midlertidige stoppesteder:
    - Otto Møllersgade, hvor der går en sti ind til skolen, ved nr. 6 og overfor
    - Gylling Hovedgade ved nr. 3 og 4.

Lene Krogh Jensen

Driftleder

Hanne Jensen den 03-06-2016

Skolemælk til madpakken?

Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.

Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.

Hanne Jensen den 26-02-2016
     NYT FRA SUNDHEDSPLEJEN.

Overvægtsklinikken i Odder med opstart 1. marts 2016 - + vedhæfte pdf-filen med projektets pjece