Tekst

VORES HJEMMESIDE ER UNDER OMBYGNING. DER ER DERFOR SIDER SOM IKKE ER AJOURFØRT ELLER OPLYSNINGER, SOM DU IKKE KAN FINDE.

Velkommen til Gylling Skole & Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Helle Pedersen den 08-01-2019

Sommerferie ?

Jeg får i øjeblikket en del spørgsmål om, hvilke uger vi har lukket i sommerferien.

Dagplejen og Børnehaven har lukket uge 29 og 30, dog med mulighed for at tilmelde sig pasning i en institution i Odder By efter aftale med Helle.

SFO har lukket uge 28,29,30.

Juniorklubben har lukket i hele sommerferien og åbner igen første skoledag efter ferien.

Hanne Jensen den 03-09-2018
    Skolemælk kan bestilles via vedhæftede bilag.

Vi deltager i EU-skoleordningen - skolemælk, se evt. bilag.
  • 18-02-2019
    Skole/hjem-samtaler 5. kl. · 5A