Velkommen til Gylling Skole & Børnehus

Skole- og dagtilbudsområdet i oplandet er organiseret i fire landsbyordninger i Gylling, Hou, Hundslund og Saksild med fælles ledelse. Det er landsbyer med hver deres særkende, historie og kultur. Landsbyordningsmodellen er unik i forhold til at sikre en rød tråd igennem hele børnelivet fra 0 til 13 år. Naturskønne omgivelser og gode fysiske rammer sikrer optimale vilkår for læring og udvikling.  Forældreopbakningen til landsbyordningerne er stor, og den fælles ledelse samt den kommende fælles bestyrelse sikrer samarbejde, sammenhæng og udvikling.

Helle Pedersen den 22-06-2018
    SFO pasning i sommerferien

De børn der er tilmeldt pasning i sommerferien skal være opmærksomme på, at kommer de FØR 7.30 skal de afleveres i børnehaven og efter 16.00 skal de også hentes i børnehaven.

uge 27:             Alle dage vil SFO være på skolen 7.30 - 16.00
    uge 28.29.30:    SFO lukket.
    uge 31:             SFO ovre i børnehaven.
    uge 32:             Alle dage vil SFO være på skolen 7.30 - 16.00

Hanne Jensen den 26-06-2017
     Ferieplanen 2017-18
    Hanne Jensen den 09-06-2017
    Nye køreplan gældende fra 10. august vedhæftet, bemærk der er ændrede tider.

BUSKØRSEL FØRSTE SKOLEDAG TORSDAG DEN 10 AUGUST.

Første skoledag kan befordringsberettigede elever køre gratis til skole, hvor kortet for skoleåret 2017/18 udleveres. Skolekortet for skoleåret 2016/17 skal medbringes og fremvises for at kunne køre gratis.
    Elever der ikke tidligere har haft skolekort skal købe billet.
    Elever hvis kort er blevet væk i sommerferien skal købe billet.
    Midttrafik

Erik Bjerrum den 05-02-2016
    Bestyrelsen henstiller til fælles sociale "spilleregler."
    Anbefalinger /forældretips fra "fri for mobberi."

I kan læse nogle konkrete anbefalinger i vedhæftede brev: